Vermogensbeheer

Laat de geldzorgen gerust aan ons over

Vermogensbeheer. Het woord zegt eigenlijk alles. Als financiële dienstverleners en adviseurs beheren we uw vermogen.

Dat doen we niet alleen. Dat doen we met onze zeer professionele partner Notz Stucki uit de bakermat van het vermogensbeheer Luxemburg.

Werkwijze

Indachtig ons uitgangspunt ‘ouderwetse dienstverlening’ beheren we uw vermogen zoals de rentmeester in het verleden een landgoed beheerde. Volgens de duidelijke wensen en waarden van de landgoedeigenaar, met gevoel voor de instandhouding van het bezit en met oog voor de verdere groei en ontwikkeling. Zaaien wanneer er gezaaid kan worden, oogsten wanneer de opbrengst maximaal is, snoeien als het moet. En intussen uitstekende afspraken maken met pachters, loonwerkers, leveranciers en adviseurs. In ons geval juridisch en fiscaal specialisten. Zodat u zonder (geld)zorgen het genot heeft van uw vermogen.W

Vermogensbeheer Notz Stucki

Met ons zusterbedrijf Doornbos Lagerveld & Partners zijn wij tussenpersoon en tied agent (verbonden bemiddelaar) van Notz Stucki Europe SA, Asset Manager (vermogensbeheerder).

Notz Stucki

Notz Stucki is van oorsprong een Zwitsers bedrijf dat in 1964 is opgericht. Sinds 2012 heeft Notz Stucki ook een Europees Hoofdkantoor in Luxemburg. Notz Stucki heeft € 12 miljard Asset Under Management onder haar beheer. Zij doet dit met 122 medewerkers in verscheidene landen, onder andere in Zwitserland, Luxemburg, Spanje en Italie.

Neem contact met ons op

Kantoor Nederland

Nassaulaan 13 - Den Haag 

Telefoon

+31 70 21 99 020

Email

info@doornboslagerveld.nl