Vastgoedfinanciering

Alles voor financiering en beheer van vastgoed

Vastgoed financiering

Investeren in vastgoed kan in deze tijd een goede stap zijn om vermogen op te bouwen, te vergroten of veilig te stellen. In veel gevallen gaat het dan om commercieel vastgoed. Maar ook de aankoop van een woonhuis kan een aantrekkelijk rendement opleveren. Financiering en beheer van vastgoed, en zelfs het inrichten van een vastgoedfonds, behoort tot onze kernactiviteiten – en dat maakt Doornbos Lagerveld & Partners tot een vertrouwde vastgoedpartner.

Advies Financiering

Zeker als het om grotere investeringen in commercieel vastgoed gaat, kunnen de drempels om een financiering te krijgen hoog zijn. Dankzij onze ervaring en ons netwerk weten we de juiste deuren te openen en geschikte financiering constructie vorm te geven. We hebben directe toegang tot partijen die graag meedenken, variërend van traditionele banken en verzekerings-maatschappijen tot financieringspartners buiten Nederland en private investeerders.

Woonhuis hypotheek

Bij de aankoop van een woonhuis door vermogende particulieren komt vaak meer kijken dan u denkt. De noodzakelijke financiering kan hoger uitpakken vanwege de omvang van de woning. Privé en zakelijk kunnen door elkaar lopen wanneer de woning ook voor werk gebruikt wordt. Doornbos Lagerveld & Partners werken samen met geselecteerde, gerenommeerde tussenpersonen voor hypotheken. Waarbij wij wel het gehele proces begeleiden en uw directe aanspreekpunt zijn en blijven.

Doornbos Lagerveld Den Haag

Beheer onroerend goed

Het beheer van verhuurd commercieel onroerend goed is zeker bij een grotere portefeuille intensief werk. Dat doet u dus beter niet zelf. We hebben hiermee langdurige ervaring en kunnen u de lasten van commerciële verhuur dus uit handen nemen. Maar u kunt ook een ‘second opinion’ vragen over de wijze waarop uw vastgoed beheerd wordt, zodat u uw beheerders effectiever aan kunt sturen.

Neem contact met ons op

Kantoor Nederland

Nassaulaan 13 - Den Haag 

Telefoon

+31 70 21 99 020

Email

info@doornboslagerveld.nl