Doornbos  Lagerveld & Partners

Toegewijd aan u, toegewijd aan uw vermogen

Wie zijn Doornbos en Lagerveld?

En hun Partners?

Robert, Frank en Paul zijn de partners achter Doornbos & Lagerveld. Zij brengen hun ruime bedrijfskundige, ondernemende en juridische kennis en ervaring bij elkaar. Tevens hebben zij in de afgelopen jaren succesvol zitting gehad in  adviesraden en commissariaten en zijn oprichter of bestuurder van succesvolle bedrijven geweest. Met in het achterhoofd de ‘klant staat centraal’ worden kansen gecreëerd en verzilverd. Beiden hebben een breed netwerk dat leidt tot de perfecte samenwerking met hun partners. Altijd vanuit een win-win-win gedachte.

Doornbos Lagerveld & Partners

Robert B. Doornbos

Robert Doornbos heeft een lange carrière achter zich in de bancaire wereld. Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit startte Robert bij ING. Onder andere het ING-kantoor Wassenaar bouwde Robert succesvol uit.  Vervolgens, als directeur Private  Banking & Wealth Management van CenE Bankiers te Utrecht, deed Robert succesvol acquisitie in Nederland, België, Frankrijk en Spanje.  Als statutair directeur van WestlandUtrecht Effectenbank was hij  tevens commercieel verantwoordelijk voor WestlandUtrecht Bank, gespecialiseerd in hypotheken, sparen en effecten. Robert neemt graag de regie, is visionair, is inovatief, toont daadkracht, commitment en vertrouwen. Heel sterk aan Robert is dat hij absoluut strateeg is, verbanden weet te leggen, dingen snel doorziet en altijd naar een oplossing toe werkt. Een verbinder in de breedste zin van het woord. Hierbij maakt Robert waardevol gebruik van zijn netwerk. Robert’s zijn adagium is: focus op de ‘klant centraal’. Bij Doornbos Lagerveld & Partners komt dit volledig tot zijn recht. Naast Doornbos Lagerveld & Partners is Robert vader in een gezin van 4 kinderen. Graag doet hij aan golf, tennis en voetbal.

Frank C. Lagerveld

Frank Lagerveld is een ‘fixer’ in de meest positieve zin. Als manager en consultant heeft hij vanaf het begin van zijn carrière mensen en organisaties bij elkaar gebracht om ‘dingen voor elkaar te krijgen’. Onconventionele oplossingen en zelf de handen uit de mouwen steken gaat hij niet uit de weg. Met zijn brede ervaring in tal van sectoren is hij voor menig MKB-ondernemer een vertrouwenspersoon en adviseur bij moeilijke beslissingen en onderhandelingen. Hij is een man van kansen zien en kansen verzilveren – dat laatste bij uitstek door verbinding in te zetten om verandering te bereiken. Frank heeft niet alleen een rijk netwerk, hij heeft vooral ook de relationele slagkracht – zowel in de financiële wereld als binnen de zakelijke dienstverlening– om doelen gerealiseerd te krijgen.

Zijn ervaring zet hij ook al jaren in als commissaris en toezichthouder en daarnaast als bestuurder in vrijwilligerswerk. Buiten het zakelijke is Frank gevoelig voor het Bourgondische leven en een familie-mens, getrouwd en trotse vader van twee volwassen dochters. Vrije tijd wordt onder meer besteed aan lezen, roeien, hiking in de bergen en motorrijden.

Werkwijze

Er was een tijd dat in de financiële wereld werd beweerd dat ‘online’ daar niet werkte. Het aanvragen van een simpele hypotheek nam al te veel fysiek papierwerk met zich mee. Onmogelijk! Later werd online bankieren alsnog salonfähig. En nu moet alles zoveel mogelijk digitaal. Automatisering en robotisering maken mensuren immers overbodig en verminderen faalkansen. Alles digitaal dus – en wat niet digitaal kan, doen we gewoon niet. Wij werken anders.

Doornbos Lagerveld & Partners denkt dat mensen liever zaken doen met mensen. Juist als het complex, gevoelig en persoonlijk wordt – zoals dat nu eenmaal het geval is in het leven van vermogende particulieren – zou normaal menselijk contact de maatstaf moeten zijn. Wat digitaal beter en slimmer kan, laten we dus aan machines over. Maar als menselijke emotie óók een rol speelt, zijn we er zelf. Als u belt, krijgt u geen stemcomputer; als u wilt overleggen, belandt u niet bij een chatbot. Zolang mensen geen robots zijn, blijven wij staan voor persoonlijke, menselijke dienstverlening.

 

Partners

Doornbos en Lagerveld ontlenen hun kracht voor een belangrijk deel aan hun professionele partners; een aanzienlijk netwerk van specialisten die ieder op hun eigen manier en vanuit hun eigen expertise bijdragen aan het succes van de klant. Dit zijn onder andere fiscalisten, accountants, juristen, ondersteunende dienstverleners in de trustsector, bankiers; en natuurlijk de internationale vermogensbeheerders van Notz Stucki. Maar ook ondernemers die meedenken, klankborden en meebouwen. Alles voor een optimale persoonlijke begeleiding bij complexe financiële vragen.

Neem contact met ons op

HEAD OFFICE

19 Rue Aldringen - Luxembourg

Telefoon

+352 661 161 918

Email

info@doornboslagerveld.lu